Verzorging

Verzorging

Afspraak maken

Gezonde lokken

Met intensieve verzorging revitaliseren wij het haar, zodat het weer sterk en gezond wordt. Dankzij de intensieve verzorging verhoogt de kwaliteit van het haar niet alleen, maar is het ook makkelijker door te kammen en in model te brengen. Door de optimale gezondheid van het haar weten wij zeker dat jij tot de volgende behandeling of zelfs langer geen last hebt van klitten, pluizig haar of gespleten punten.

Behandelingen | Maskers bij Sanco

Elke haarsoort heeft een passende, verzorgende behandeling nodig om het mooiste uit het kapsel te halen. Met een verzorgend masker of Kerastase bad optimaliseren wij de gezondheid van het haar voor een prachtig eindresultaat.

Je kunt je haren al voor €9,50 bij ons laten herstellen met een intensief verzorgende kuur. Er zijn een boel mooie behandelingen voor meer glans en verzorgend haar. In onze salon helpen we je graag verder met het knippen, kleuren en stylen van een kapsel dat perfect bij jou past. Bel ons gerust voor meer informatie of advies over onze behandelingen.

Prijslijst van de producten

Behandelingen
Intensieve verzorging v.a.:
10.00

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Wij mogen weer open!

Vanaf 3 maart mogen wij onze deuren weer openen. Had je eerder al een afspraak gepland die door de COVID-maatregelen niet door is gegaan? Je hoeft niets te doen: wij bellen jou om deze afspraak opnieuw te plannen. Wil je een nieuwe afspraak maken? Vanaf vrijdag openen wij onze online agenda weer en zijn we telefonisch ook weer bereikbaar. We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in onze salon, waar wij ons houden aan de nog geldende maatregelen. Tot snel bij Sanco!
Holler Box