Welkom bij Sanco Coiffure!

Geen samenvatting beschikbaar
  00

  Sanco Team

  Ons doel is niet alleen om jou als klant met een glimlach de deur uit te zien lopen, maar ook om het mooiste in jou naar boven te halen zodat jij stralend en vol zelfvertrouwen kunt zijn wie jij bent.

  01

  Sandra

  02

  Raquel

  Naast mooie kapsels maken is make-up ook helemaal mijn ding. Ik hou van een uitdaging en probeer altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ik vind het heerlijk om het mooiste in iemand naar boven te brengen.

  03

  Selina

  Mijn werk is mijn passie. Het mooiste aan mijn vak vind ik het vertrouwen dat klanten mijn geven. Ze vertrouwen mij een belangrijk onderdeel van hun voorkomen toe. Naast mijn werk als topstylist, geef ik iedere week in-salon trainingen zodat we de perfectie door kunnen voeren.

  04

  Chantal

  Vanaf mijn twaalfde riep ik al dat ik kapster wilde worden. Dat is gelukt! Nu probeer ik mezelf steeds verder te ontwikkelen als kapster door middel van trainingen en het meedoen aan shows. Ik probeer met mijn creativiteit de mooiste kapsels kan maken voor onze klanten.

  05

  Suzanne

  06

  Romy L

  07

  Sylvana

  08

  Roxanne

  09

  Lotte

  10

  Myrthe

  11

  Rosa

  12

  Melanie

  13

  Rianne

  14

  Kim

  15

  Romy F

  16

  Isabelle

Corona update

Helaas moeten wij door de meest recente maatregelen rondom COVID-19 onze deuren opnieuw sluiten. Alle afspraken tot 19 januari komen hierdoor automatisch te vervallen. Zodra wij meer weten, nemen wij direct contact met je op. Heb je vragen? Mail ons gerust. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Holler Box