Welkom bij Sanco Coiffure!

Het beste uit de natuur

 

Sanco’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

Lees meer
  00

  Over onze salon

  Ons doel is niet alleen om jou als klant met een glimlach de deur uit te zien lopen, maar ook om het mooiste in jou naar boven te halen zodat jij stralend en vol zelfvertrouwen kunt zijn wie jij bent.

  01

  Sandra

  02

  Raquel

  Naast mooie kapsels maken is make-up ook helemaal mijn ding. Ik hou van een uitdaging en probeer altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ik vind het heerlijk om het mooiste in iemand naar boven te brengen.

  03

  Selina

  Mijn werk is mijn passie. Het mooiste aan mijn vak vind ik het vertrouwen dat klanten mijn geven. Ze vertrouwen mij een belangrijk onderdeel van hun voorkomen toe. Naast mijn werk als topstylist, geef ik iedere week in-salon trainingen zodat we de perfectie door kunnen voeren.

  04

  Chantal

  Vanaf mijn twaalfde riep ik al dat ik kapster wilde worden. Dat is gelukt! Nu probeer ik mezelf steeds verder te ontwikkelen als kapster door middel van trainingen en het meedoen aan shows. Ik probeer met mijn creativiteit de mooiste kapsels kan maken voor onze klanten.

  05

  Jet

  Het kappersvak heb ik van jongs af aan meegekregen. In dit vak kan ik mijn passie voor mensen en haar goed kwijt. Elke dag ontmoet je nieuwe mensen en krijg je nieuwe uitdagingen en wensen om mee aan de slag te gaan.

  06

  Yonee

  Ik hou van creatief bezig zijn, wensen vervullen en mensen blij maken. Daarom heb ik zeven jaar geleden voor het kappersvak gekozen. Bij Sanco kan ik al mijn creativiteit kwijt en krijg ik de ruimte om nog beter te worden in wat ik het liefste doe.

  07

  Lindia

  Ieder mens is anders. Als kapster breng ik graag de wensen van een klant in kaart om zo een kapsel te maken dat bij deze persoon past. Ik hou van vernieuwing en vind het leuk om verschillende stijlen te combineren, zodat elk kapsel een eigen, unieke touch krijgt.

  08

  Lotte

  Alles wat met haar te maken heeft vind ik het allerleukste wat er is. Elke dag is een nieuwe uitdaging en brengt een heleboel nieuwe ervaringen met zich mee. Door deze ervaringen weet ik precies hoe ik de wens van een klant moet realiseren.

  09

  Sanne

  Liefde, passie en plezier zijn mijn drijfveren. Werken als kapper is voor mij een feestje. Ik vind als je haar er mooi en verzorgd uitziet, dan voel je je ook goed en zelfverzekerd van binnen. Een klant stralend de salon zien verlaten is waar ik het voor doe.

  10

  Suzanne

  11

  Sabine

  Als klein meisje voorzag ik iedereen al van vlechtjes en staartjes. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en mooie kapsels te maken. Ik vind het leuk om klanten blij te maken door hun wens te vervullen en een kapsel te creëren wat het beste bij diegene past.

  12

  Romy