Welkom bij Sanco Coiffure!

Het beste uit de natuur

 

Sanco’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

Tags
  Datum
  donderdag 27 september 2018
  Leestijd
  < 1 Min
  Lees meer
   00

   Over onze salon

   Ons doel is niet alleen om jou als klant met een glimlach de deur uit te zien lopen, maar ook om het mooiste in jou naar boven te halen. We creëren daarom samen een kapsel dat perfect bij je past, zodat jij stralend en vol zelfvertrouwen kunt zijn wie jij bent. Met liefde voor ons fantastische vak ontdekken we samen met jou wat goed is en wat beter kan aan je coupe. Op basis van jouw wensen stellen we een behandeling samen. Vervolgens gaan we aan de slag om een prachtig eindresultaat te realiseren. Ons professionele team hanteert een persoonlijke werkwijze en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van haar.

   01

   Sandra

   02

   Raquel

   Als klein meisje vond ik het altijd heerlijk om mijn poppen mooi te maken. Voor mij was het dus ook geen vraag wat ik later wou gaan worden. Vanaf mijn 18e werk ik al met veel plezier als kapster, creatief bezig zijn met haar en ook make-up is helemaal mijn ding. Ik hou van uitdaging en probeer me zo veel mogelijk te verdiepen in de nieuwste ontwikkeling op het gebied van haar.

   Mijn doel is om elke klant uniek te maken. En iedereen met een kapsel / kleur de deur uit te laten gaan wat bij die persoon past.

   Ik oefen mijn beroep met veel plezier en passie uit en hoop dat ik anderen met mijn ideeën kan inspireren en het beste in mijn klanten naar boven kan halen.

   Tot snel 🙂

   03

   Selina

   Als klein meisje droomde ik ervan om kapster te worden. “Zie je het voor je.. Ik zag mezelf al werken als haarstylist bij fashionshows! En als dat niet zou lukken? Tja, dan moest ik op zoek gaan naar iets waar mijn hart niet lag.” Het bleef me al die tijd bezig houden en zodra ik mijn middelbare school had afgerond, startte ik met de kappersopleiding. Mijn werk is mijn passie. Het mooiste aan mijn vak vind ik het vertrouwen dat klanten mijn geven. Ze vertrouwen mij een belangrijk onderdeel van hun voorkomen toe. Daarom ben ik ontzettend kritisch op mezelf. Voor ik mijn klanten dat vertrouwen kan geven , moet ik namelijk eerst mezelf vertrouwen. Ik doe daarom alleen dingen waarvan ik zeker weet dat ik ze perfect kan uitvoeren. Naast mijn werk als topstylist, geef ik iedere week in-salon trainingen zodat we de perfectie door kunnen voeren.
   Ik voel enorm veel liefde voor dit vak. Life isn’t perfect but your hair can be! Ik hoop u gauw te zien!

   04

   Chantal

   05

   Jet

   06

   Yonee

   07

   Lindia

   08

   Lotte

   09

   Sanne

   10

   Suzanne

   11

   Sabine

   12

   Romy

   13