Bruidskapsels

Bruidskapsels

Afspraak maken

Prachtig haar en een stralende lach op de speciale dag

Van harte gefeliciteerd, de grote dag is gepland! De dag waarop je de liefdevolle verbintenis tussen jou en je partner vastlegt. Geluk en liefde staan op deze dag centraal. Tijdens je bruiloft wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een prachtige jurk, mooie make-up en het perfecte kapsel dragen hieraan bij.

Onze stylisten inspireren en adviseren je graag bij het kiezen van een bruidskapsel. We gaan samen met jou op zoek naar een kapsel dat het beste bij jouw gezicht past. Met de juiste technieken zorgen we ervoor dat het kapsel de hele dag perfect blijft zitten. Zo kun jij de hele dag genieten van de ervaring zonder om te hoeven kijken naar hoe je haar zit.

Behandelingen | Bruidskapsels bij Sanco

Op één van de mooiste dagen van jouw leven wil je van binnen en buiten stralen. Onze stylisten helpen je graag bij het vinden en creëren van het perfecte kapsel voor de grote dag. Omkijken naar hoe je haar zit is niet nodig. Je kapsel blijft in model, zodat jij met vol plezier de liefde tussen jou en je partner kunt vieren.

We hebben diverse mogelijkheden, van het proberen van kapsels tot het aanbrengen van visagie. Bel ons gerust of kom langs in de salon voor advies of een indicatie van de kosten.

Prijslijst van de behandelingen

Bruidsarrangementen
Arrangement Brons:
245.00
Bruidsarrangement Zilver:
275.00
Bruidsarrangement Goud:
350.00
Make-up en extra's
Arrangement make-up:
160.00
Make-up bruiloftsgasten (p.p.):
35.00
Knippen en stylen bruidegom:
35.00

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Corona update

Helaas moeten wij door de meest recente maatregelen rondom COVID-19 onze deuren opnieuw sluiten. Alle afspraken tot 19 januari komen hierdoor automatisch te vervallen. Zodra wij meer weten, nemen wij direct contact met je op. Heb je vragen? Mail ons gerust. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Holler Box