Bruidskapsels

Bruidskapsels

Afspraak maken

Prachtig haar en een stralende lach op de speciale dag

Van harte gefeliciteerd, de grote dag is gepland! De dag waarop je de liefdevolle verbintenis tussen jou en je partner vastlegt. Geluk en liefde staan op deze dag centraal. Tijdens je bruiloft wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een prachtige jurk, mooie make-up en het perfecte kapsel dragen hieraan bij.

Onze stylisten inspireren en adviseren je graag bij het kiezen van een bruidskapsel. We gaan samen met jou op zoek naar een kapsel dat het beste bij jouw gezicht past. Met de juiste technieken zorgen we ervoor dat het kapsel de hele dag perfect blijft zitten. Zo kun jij de hele dag genieten van de ervaring zonder om te hoeven kijken naar hoe je haar zit.

Behandelingen | Bruidskapsels bij Sanco

Op één van de mooiste dagen van jouw leven wil je van binnen en buiten stralen. Onze stylisten helpen je graag bij het vinden en creëren van het perfecte kapsel voor de grote dag. Omkijken naar hoe je haar zit is niet nodig. Je kapsel blijft in model, zodat jij met vol plezier de liefde tussen jou en je partner kunt vieren.

We hebben diverse mogelijkheden, van het proberen van kapsels tot het aanbrengen van visagie. Bel ons gerust of kom langs in de salon voor advies of een indicatie van de kosten.

Prijslijst van de behandelingen

Bruidsarrangementen
Arrangement Brons:
245.00
Bruidsarrangement Zilver:
275.00
Bruidsarrangement Goud:
350.00
Make-up en extra's
Arrangement make-up:
160.00
Make-up bruiloftsgasten (p.p.):
35.00
Knippen en stylen bruidegom:
35.00

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Wij mogen weer open!

Vanaf 3 maart mogen wij onze deuren weer openen. Had je eerder al een afspraak gepland die door de COVID-maatregelen niet door is gegaan? Je hoeft niets te doen: wij bellen jou om deze afspraak opnieuw te plannen. Wil je een nieuwe afspraak maken? Vanaf vrijdag openen wij onze online agenda weer en zijn we telefonisch ook weer bereikbaar. We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in onze salon, waar wij ons houden aan de nog geldende maatregelen. Tot snel bij Sanco!
Holler Box