Over ons

Be the best version of yourself

Bij Sanco nemen we onze klanten graag mee op reis. Een reis waarbij je mag experimenteren, mag onderzoeken en mag ervaren, maar vooral mag genieten. Genieten van de meest exclusieve haarbehandelingen, visagie en beautyproducten. Zodat jij de beste en meest pure versie van jezelf mag zijn.

Kapper Arnhem

Jouw zoektocht begint bij Sanco

Bij Sanco Coiffure nemen we je bij de hand in de zoektocht naar je ware identiteit. Onze stylisten zijn ervaren en skillful, maar bovenal eerlijk en altijd op zoek naar een knipbehandeling die het beste past bij jouw haar en uitstraling. Niet voor niets zijn we groot geworden in kleur. Onze kleurspecialisten hebben veel kennis van verschillende kleurbehandelingen en creëren op basis van jouw pigment en haarstructuur een unieke kleurformule.

Onze kleurbehandelingen
kapster arnhem

Instituut voor inspiratie en ontwikkeling

Met een grote voorliefde voor haar en schoonheid laten we onze klanten kennismaken met hun pure zelfbewustzijn. In een comfortabele setting waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te zijn en als individu te groeien. Datzelfde gevoel geven we onze medewerkers graag mee. Zo kunnen onze Top Stylisten de beste in hun vakgebied worden, terwijl jong talent in een warm en hecht team én met de juiste coaching alle handvatten aangereikt krijgen om het maximale uit zichzelf te halen.

Sanco Coiffure
WELKOM BIJ SANCO

We create inspiring and award winning coiffure

Maak een afspraak

Kom langs en laat je verwennen

Onze stylisten helpen je graag. Bel ons gerust voor
vragen of kom langs in onze salon voor vrijblijvend advies.

Openingstijden
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • ZondagGesloten

Hoofdstraat 106, 6881 TJ Velp
026 – 361 6682, info@sancocoiffure.nl

SANCO COIFFURE

Kies voor een Sanco haarspecialist

Maak een afspraak