Behandelingen

Elke behandeling met liefde en zorg uitgevoerd

Bij Sanco mag je genieten van de meest exclusieve haarbehandelingen, visagie en beauty producten. Zodat jij de beste en meest pure versie van jezelf mag zijn. Onze stylisten luisteren graag naar je wensen en adviseren je indien gewenst over kleuring, producten en beauty.

01

Heren

Man of vrouw, bij Sanco doen we niets liever dan het mooiste in mensen naar boven halen. Samen bespreken we jouw wensen en overleggen we de mogelijkheden om zo samen tot het mooiste eindresultaat te komen.

kapster Arnhem
02

Knippen

De zoektocht naar een ultiem passende coiffure is een spannende ontdekkingstocht. Samen creëren we een subliem eindresultaat dat jouw schoonheid en gevoel van mooi zijn versterkt, zodat jij zelfverzekerd en met een stralende glimlach onze salon verlaat.

03

Kleuren

Als ervaren kleurspecialist weten we als geen ander wat het magische effect is van een gave kleurbehandeling. Met de nieuwste technieken en de expertise van onze kleurspecialisten, creëren wij een unieke kleuring die jou een betoverende uitstraling geeft.

04

Wasmassage

Tijdens de massage kun jij even lekker genieten terwijl wij jouw haar en hoofdhuid een frisse en energieke boost geven. Een ontspannende massage in onze speciale wellnessruimte is altijd onderdeel van jouw persoonlijke behandelplan.

05

Krullen

Krullen zijn prachtig, maar kunnen ook behoorlijk eigenwijs zijn. Bij Sanco Coiffure weten wij als geen ander hoe we daarmee om moeten gaan. Wij geven je precies de krullen waar je altijd van gedroomd hebt.

06

Haardiagnose

Natuurlijk wil je het liefst iedere dag veerkrachtige krullen, glanzend stijl haar of een stralende kleur. Met het gebruik van de juiste producten die goed bij jou passen is het mogelijk!

07

Haarverzorging

Heb je last van klitten, pluizig haar of gespleten punten? Met intensieve verzorging revitaliseren wij je haar, zodat het weer sterk en gezond wordt en jij de natuurlijke schoonheid van je haar terugkrijgt.

arnhem kapper
08

Bruidskapsels

Tijdens je bruiloft wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een prachtige jurk, mooie visagie en oogverblindend mooi haar. Onze stylisten adviseren je graag over een uniek en passend bruidskapsel.

09

Visagie

Onze ervaren visagisten weten precies welke make-up technieken jouw karakter en gevoel van mooi zijn een extra boost geven. We vertalen jouw wensen graag naar een eigentijdse make-up stijl die het beste in jou naar boven brengt.

lookbook