Haardiagnose

Haardiagnose

Afspraak maken

Producten die het beste uit jouw haar halen

Natuurlijk wil jij er het liefst elke dag uitzien alsof je net uit de kappersstoel komt. Veerkrachtige krullen, glanzend, stijl haar en/of een stralende kleur zorgen er namelijk voor dat jij elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Het gebruiken van producten die bij jouw haar passen is daarom erg belangrijk.

De stylisten van Sanco voeren voor de behandeling een haardiagnose uit. We houden rekening met je persoonlijke wensen, je haartype en jouw hoofdhuid. We kiezen producten die hierbij passen om een zo optimaal mogelijke kwaliteit van het haar te creëren. 

Behandelingen | Haardiagnose bij Sanco

Samen met onze stylisten stel je een persoonlijk behandelplan op. In dit plan stellen we behandelingen en producten samen om jouw gewenste look te realiseren. De gezondheid van jouw haar staat bij ons voorop. Onze specialisten gebruiken daarom hoogwaardige producten die het beste zijn voor jouw haar.

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Corona update

Helaas moeten wij door de meest recente maatregelen rondom COVID-19 onze deuren opnieuw sluiten. Alle afspraken tot 19 januari komen hierdoor automatisch te vervallen. Zodra wij meer weten, nemen wij direct contact met je op. Heb je vragen? Mail ons gerust. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Holler Box