Kleuren

Kleuren

Afspraak maken

De perfecte formule samenstellen

Onze kleurspecialisten weten dat ieder haar anders is. Op basis van de haarstructuur en het pigment in jouw haar stellen wij een unieke kleurformule samen. Met de nieuwste technieken en de expertise van onze kleurspecialisten creëren wij de kleuring die jou op je mooist maakt.

Wij mengen onze eigen kleuren, zodat iedereen een unieke kleuring heeft. We wegen de verschillende poeders en pigmenten precies af om zo die ene kleur waar jij van droomt te realiseren. De kwaliteit van de kleur en de gezondheid van het haar staan tijdens het hele proces voorop.  In onze salon werken we daarom uitsluitend met natuurlijke producten. Zo houden we jouw haar tijdens en na de behandeling sterk en gezond.

Behandelingen | Kleuren bij Sanco

Onze kleurspecialisten adviseren je met plezier over de diverse mogelijkheden van het kleuren. Zij maken een diagnose van jouw haar en nemen de tijd om goed met jou te overleggen wat jou wensen zijn. In een persoonlijk behandelplan bepalen we samen welke behandelingen nodig zijn om jouw wensen uit te laten komen. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat. 

Kom gerust langs in onze salon voor vrijblijvend advies over welke haarkleur en/of behandeling het beste bij jou past.

Prijs van de behandelingen (vanaf prijzen)

Toners & Highlights
Kort haar:
37.5
Half lang / dik haar :
53.00
Lang haar / dik haar :
80.00
Olaplex
Kort haar:
27.00
Half lang / dik haar:
37.50
Lang haar / dik haar:
58.00
Highlights
Folie 1/4:
60.00
Folie 1/2:
78.00
Folie 3/4:
106.00
Highlights (volledig)
Folie 1/1:
135.00
Folie +:
160.00

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Corona update

Helaas moeten wij door de meest recente maatregelen rondom COVID-19 onze deuren opnieuw sluiten. Alle afspraken tot 19 januari komen hierdoor automatisch te vervallen. Zodra wij meer weten, nemen wij direct contact met je op. Heb je vragen? Mail ons gerust. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Holler Box