Knippen

Knippen

Afspraak maken

Een kapsel dat bij jou past

Samen met onze stylisten ondervind je wie jij bent en welk kapsel het beste past bij wat je uit wil stralen en hoe jij je wil voelen. We creëren samen een kapsel dat jouw schoonheid en gevoel van mooi zijn versterkt, zodat jij zelfverzekerd en met een stralende glimlach onze salon verlaat.

Bij Sanco doen we niets liever dan het mooiste in mensen naar boven halen. Hoewel wij denken dat ware schoonheid van binnen uit komt, draagt een kapsel bij aan een zelfverzekerd en mooi gevoel. Onze stylisten gaan daarom voorafgaand aan de behandeling met jou in gesprek over jouw wensen om een creatie te knippen dat jou van binnen en buiten laat stralen.

Behandelingen | Knippen bij Sanco

Sanco biedt verschillende behandelingen die passen bij jouw voorkeuren en wensen. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat stel je samen met één van onze stylisten een behandelplan op. We adviseren je ook graag op het gebied van kleuring, producten en beauty.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden of voor advies over welke behandeling het beste bij jou past.

Prijslijst van de behandelingen

Dames
Wassen, knippen en stylen:
48.50
Wassen, knippen en föhnen:
60
Föhnen:
33
Heren
Wassen en knippen:
32.50
Kinderen en jongvolwassenen
t/m 12 jaar:
26.5
Jongen t/m 23 jaar:
29.50
Meisje t/m 23 jaar:
39.00
Diverse opties
Opsteken v.a.:
30

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Corona update

Helaas moeten wij door de meest recente maatregelen rondom COVID-19 onze deuren opnieuw sluiten. Alle afspraken tot 19 januari komen hierdoor automatisch te vervallen. Zodra wij meer weten, nemen wij direct contact met je op. Heb je vragen? Mail ons gerust. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Holler Box