Krullen

Krullen

Afspraak maken

Veerkrachtige krullen voor de perfecte look

Geen enkele krul is hetzelfde en al die eigenwijze krullen hebben een andere verzorging en behandeling nodig. Met een grondige verzorgingsroutine brengen we vocht in het haar. Zo keert de natuurlijke krul van jouw haar terug. Met de juiste kniptechniek valt het haar soepeler, wat leidt tot een prachtige bos met veerkrachtige krullen.

Voordat je onze salon verlaat, adviseren we je daarom graag over hoe jij jouw krullen het beste kunt verzorgen.

Behandelingen | Krullen bij Sanco

Onze specialisten weten raad met een eigenwijze krullenbos. Op basis van jouw gewenste look bepalen we welke behandelingen jouw krullen nodig hebben om volledig tot recht te komen. Geen natuurlijke krullen? Onze specialisten kunnen jouw na het knippen en/of kleuren voorzien van de perfecte krul.

Ben je benieuwd naar het behandelplan dat bij jouw past? Bel ons gerust! Je bent ook van harte welkom om langs te komen in onze salon.

Prijslijst van de behandelingen

Dames
Wassen, knippen en stylen vanaf:
48.50
Wassen, knippen en föhnen vanaf:
60.00
Föhnen vanaf:
33.00
Heren
Wassen en knippen:
32.50

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Wij mogen weer open!

Vanaf 3 maart mogen wij onze deuren weer openen. Had je eerder al een afspraak gepland die door de COVID-maatregelen niet door is gegaan? Je hoeft niets te doen: wij bellen jou om deze afspraak opnieuw te plannen. Wil je een nieuwe afspraak maken? Vanaf vrijdag openen wij onze online agenda weer en zijn we telefonisch ook weer bereikbaar. We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in onze salon, waar wij ons houden aan de nog geldende maatregelen. Tot snel bij Sanco!
Holler Box