Visagie

Visagie

Afspraak maken

Zelfverzekerd van binnen, stralend van buiten

Onze visagisten weten precies welke make-up jouw karakter en gevoel van mooi zijn een extra boost geeft . We vertalen graag jouw wensen naar een make-up stijl die het beste in jou naar boven brengt.

Behandelingen | Visagie bij Sanco

Voor speciale gelegenheden zorgen onze haarspecialisten en visagisten ervoor dat jij er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Of het nu gaat om je 21e verjaardag of een bruiloft.

Sanco biedt verschillende behandelingen van knippen en kleuren tot visagie en haarstyling. We horen graag jouw wensen en adviseren je met plezier over onze verschillende behandelingen.

Prijslijst voor de behandelingen

Visagie
Make-up vanaf:
30.00
Touch-up vanaf:
13.50
Arrangement vanaf:
160.00
Bruidsarrangementen
Arrangement Brons:
245.00
Arrangement Zilver:
275.00
Arrangement Goud:
350.00

Wilt u zich laten kleuren, maak dan direct een afspraak

Wij mogen weer open!

Vanaf 3 maart mogen wij onze deuren weer openen. Had je eerder al een afspraak gepland die door de COVID-maatregelen niet door is gegaan? Je hoeft niets te doen: wij bellen jou om deze afspraak opnieuw te plannen. Wil je een nieuwe afspraak maken? Vanaf vrijdag openen wij onze online agenda weer en zijn we telefonisch ook weer bereikbaar. We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in onze salon, waar wij ons houden aan de nog geldende maatregelen. Tot snel bij Sanco!
Holler Box