De ideale kleurformule voor jou

Als ervaren kleurspecialist weten we als geen ander wat het magische effect is van een gave kleurbehandeling. Maar we weten ook dat ieder type haar verschillend is. Daarom starten we altijd met het samenstellen van een unieke kleurformule voor jou. Op basis van je haarstructuur en het pigment in je haar.

Wij mengen onze eigen kleuren, zodat je altijd een unieke kleuring krijgt die bij jou past. Daarbij wegen we de verschillende poeders en pigmenten nauwkeurig af. De kwaliteit van de kleur en de gezondheid van het haar staan tijdens het hele proces voorop. Daarom werken we in onze salon uitsluitend met natuurlijke producten. Zo houden we jouw haar tijdens en na de behandeling sterk en gezond.

Onze kleurspecialisten adviseren je met plezier over de diverse mogelijkheden van het kleuren. Zij maken een diagnose van jouw haar en nemen de tijd om goed met jou te overleggen wat je wensen zijn. In een persoonlijk behandelplan bepalen we samen welke behandelingen nodig zijn om jouw wensen uit te laten komen. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat.

Kom gerust langs in onze salon voor vrijblijvend advies over welke haarkleur en/of behandeling het beste bij jou past.